[O2 ze skrznią DSG] Który warsztat w Krakowie polecacie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawel212333
    Classic
    • 2010
    • 3

Zamieszczone przez Deo
    Gdzie w Krakowie można ze spokojem oddać koła do wyważenia, bez obawy, że coś spier....ą? :roll:
    Polecam ci vulko Kraków os. 2 Pułku Lotniczego 2 B
    Krótki czas oczekiwania co dla mnie jest ważne,
    mają najlepsze maszyny do wymiany kół mają na nawet profesjonalną zmywarkę do mycia kół aby odważanie było jak najlepsze, teraz podczas wymiany widziałem u nich jakąś niemiecką maszynę która jest w pełni zautomatyzowana która ściąga starą oponę i zakłada nową bez pomocy pracownika.... po prostu wypas. Ja tam wymieniam co sezon i teraz jeszcze mają promocje przy wymianie kompletu pompują koła azotem co jest zarąbiste bo jest zawsze stałe ciśnienie w oponach nie zależnie czy jest -30 czy +30 a dzięki temu opony masz na dłużej bo jest stałe ciśnienie, jak jest różne to opona się ścina i jest na śmieci !!!
    Vulko powinno mi odpalić jakąś dolę za reklamę bo tak jest że jak jesteśmy mile obsłużeni i jakiegoś produktu lub usługi zadowoleni to zawsze wracamy.
    Na stówę będziesz zadowolony ,jak już wymienisz u nich opony to podziel się własnymi spostrzeżeniami
    Pozdrawiam również Grzegorz
  • pixx
    Classic
    • 2009
    • 2

Cześć

szukam warsztatu (niekoniecznie autoryzowanego) bo zbliza mi sie przeglad octavii 2 ze skrzynia DSG. do tej pory serwis byl robiony tylko w autoryzowanych punktach, ale w innym miescie. Obecnie, po przeprowadzeniu do Krakowa, szukam czegos dobrego tutaj... niekoniecznie autoryzowany (wiadomo, kryzys, kasy brak), ale zeby znali sie na rzeczy...

Komentarz

Pracuję...